Produk Mustela Untuk 10 Pengguna Bertuah! JOM Rebut Peluang Anda!

Kami nak beri anda PERCUMA, Mummy! Apa tunggu lagi? Jom rebut peluang menang produk Mustela berupa KRIM TANDA REGANGAN! Mula di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Produk Mustela Untuk 10 Pengguna Bertuah! JOM Rebut Peluang Anda!
309 Balas

Jawapannya adalah REGANGAN. Saya nak cuba la produk MUSTELA ni. Kalau menang ni, saya nak guna dan rasa sendiri pengalaman guna produk MUSTELA. Lepas tu saya nak kongsi dengan kawan-kawan saya betapa bagusnya produk MUSTELA. Ayuh! Kasi saya menang.

Done follow ✅ @theasianparent_my ✅@mustelamalaysia Jawapan : REGANGAN Terima kasih kerana beri peluang kepada mommies semua untuk menyertai pertandingan yang dianjurkan..Semoga ade rezeki anak kedua saya dalam kandungan yang berusia 16 minggu.

JAWAPAN : REGANGAN DONE FOLLOW @theasianparent Thankyou produk Mustela telah membantu saya selama ini untuk memiliki kulit yang lembut tanpa stretch mark.Suami pun makin sayang.Nanti nak repeat beli lagi !Kalau ada rezeki dapat percuma lagi best

REGANGAN ❤️❤️❤️❤️ Done follow @theasianparent @Mustela Malaysia .. Alahamdulillah moga ada rezeki saya & anak tersayanggg ❤️❤️ .. Belom pernah try lagi Mustela , kalau ada rezeki sebagai pemenang nak consume Mustelaa 💕

JAWAPAN : REGANGAN Done follow @asianparent@mustelamalaysia di Faceb Mustela menjadi pilihan ibubapa kerana produknya yang sangat berkesan apabila digunakan dan baunya yang sangat wangi memberikan ketenangan kepada bayi apabila digunakan

Hi Mustela dan theAsianparent! Perkataan tersembunyi dalam gambar di atas adalah REGANGAN. Semoga ada rezeki mummy untuk dapatkan produk dari Mustela untuk hilangkan kesan regangan di perut dan paha selepas bersalin nanti. 🥰🥰🥰

memang follow dari hari first bersalin dekat hospital, sampaila harini 9 bulan, memacam dah perjalanan dengan ank first ni.. asian parent satu satunya apps yg bersama sama dgn kami anak beranak, TQ asian parent ! jawapan : REGANGAN..

✅Done follow IG @theasianparent_my & @mustelamalaysia Jawapan : Perkataan yang tersembunyi adalah REGANGAN Semoga ada rezeki saya & para² ibu lain untuk memiliki 150 ml Krim Stretch Mark Mustela Malaysia, InshaAllah🤲🏻❤️

done follow @theasiaparent _my & #mustelamalaysia jawapan : REGANGAN Terima kasih theAsianparent . Sejujurnya sy tidak pernah mencuba produk mustela, jikalau sy menang in shaa Allah akan memberi feedback tentang produk mustela ..

Done follow✅ @theasianparent_my & @mustelamalaysia Jawapan bagi post diatas adalah REGANGAN. Cream specifically formulated to help limit the appearance of stretch marks, by delivering hydration during pregnancy or postpartum.