perlu tukar susu ka jika anak twin (1y3m) dah lebih seminggu berak2 dgn sgt kerap?

kami dah bw mereka ke klinik & hospital Klang. doc hanya mention mybe virus. doc kata, biarkn mkin lama dia akn baik sndiri. but then still sama ank masih berak2 lg smpai hr ni. letih dibuatnya. twin kn..sgt kerap .. ada berak cair ada x. dr lahir smpai skrg guna dugro. dan doc x tanya @ rekemen pon pasal susu.

1 Balas

klau camtu tukar susu y less laktosa utk semntara biar cirit tu pulih..klau x akan berterusan camtulh.