berat baby 1.1kg

Kalo baru 28 week baby berat 1.1kg normal dak.. Sebab doc xcakap apa2 pon?

44 Balas

Atleast lepas juga 1kg. Saya 995gram berat bby. Haih badan saya pun kecik je 😭 hm nak nangis pun ada. Dah nak masuk 29weeks dah 😌

3y ago

sis minum susu anmum 2x sehari...dgn syarat jgn minum apa2 manis...minum air putih shaja...😊dan "Avocado" sngt brkesan jgakk...kedua2 ni sis cuba dalam 1weeks gitu, inshaAllah berat baby brtmbah drastik...