Adakah normal 8 minggu 1 hari, dlm kantung baru nmpk egg yolk sac, baby x nmpk lg

Kali pertama, sy scan baru 5 minggu dan baru ade kantung. Dlm nya tiada yolk sac. Selepas 3 minggu sy scan lg skali, kantung makin besar dan baru nmpk yolk sac, tp x nmpk baby dgn heart beat. Doc suruh dtg lg seminggu atau 2 minggu. Sy sebenarnya risau kalo false pregnancy kantung kosong. Mohon share pandangan dan nasihat dan semangat. Sy sedey sbb doc sebut2 psl keguguran. #doayangbaik²saja #rahmatbulanramadhan

7 Balas

Saya 18/3 haritu scan ikut lmp 7w tp kantung size 5w5d and ade yolksac. Tp period saya mmg irregular. 4/4 ni repeat scan smoga masatu nmpak dah la smua. Harap sis pun dipermudahkan urusan ye