Kalau tak pergi cek kuning baby boleh ke? Sebab kali ke 3 dah ni pergi kk. Doktor tak marah?

Kalau tak pergi cek kuning baby boleh ke? Sebab kali ke 3 dah ni pergi kk. Doktor tak marah? #pleasehelp

41 Balas

sekarang ni mostly baby ada jaundice.tp bahaya kalau biarkan tak pegi KK. bacaan tinggi sangat boleh buatkan baby kena tukar darah. sblm ni pun sy ulang alik pegi KK 5hari sbb baby jaundice bacaan 260++.kena stay daycare.penat sangat tapi gigihkan jugak wlaupun berpantang. kami siap sewa mesin phototheraphy kat rumah & daily cek bacaan kat klinik biasa. sbb tak larat ulang alik KK. baby sy prologe jaundice sbb dia G6PD. keep strong ya mama..kejap je tuh.