Kalau tak pergi cek kuning baby boleh ke? Sebab kali ke 3 dah ni pergi kk. Doktor tak marah?

Kalau tak pergi cek kuning baby boleh ke? Sebab kali ke 3 dah ni pergi kk. Doktor tak marah? #pleasehelp

41 Balas

Excuse me. Hello sis, anak kuning bleh plak tanya boleh tak kalau tak pergi kk. Awak kena ready jadi ibu. Kalau bby kuning tinggi tiba2, naya budak tu nnti. Dah kalau dr marah nk buat macamanan. Awak kena usaha la utk pastikan ank awak sihat. Malas nak kecam tapi, sy takleh brain ayat awak tu ‘kali ketiga pergi kk, doktor tak marah? ‘ apa2 jadi kat baby baru nk menyesal kemudian hari. Tolong la sis pergi check anak tu. Sian budak tu tak dosa yer. Tolong bertanggungjawab and sedia jadi ibu. Kalau malas pergi kk, ada duit lebih pergilah private. Sorry bukan nak marah tapi kesian kat budak tu