Kalau tak pergi cek kuning baby boleh ke? Sebab kali ke 3 dah ni pergi kk. Doktor tak marah?

Kalau tak pergi cek kuning baby boleh ke? Sebab kali ke 3 dah ni pergi kk. Doktor tak marah? #pleasehelp

41 Balas

πš“πšπš— πš–πšŒπš– 𝚝𝚞 πš™πšžπšŠπš—..πš‹πšŽπšπšπšŽπš› πš™πšŽπš›πšπš’ 𝚒𝚊..πšžπšπš” πš”πšŽπš‹πšŠπš’πš”πš”πšŠπš— πš‹πšŠπš‹πš’ πš“πšžπšπšŠ,πš”πšŠπš•πšŠπšž πš”πšžπš—πš’πš—πš πš–πšŠπš”πš’πš— πšπš’πš—πšπšπš’ πš”πšŠπš— πš‹πšŠπš‘πšŠπš’πšŠ...πš‹πšŠπš’πš” πš’πš”πšžπš πšœπšŠπš“πšŠ πšŠπš™πš™πš˜πš’πš—πš–πšŽπš 𝚒𝚐 𝚍𝚘𝚌 πš‹πšŠπšπš’...