Kalau tak pergi cek kuning baby boleh ke? Sebab kali ke 3 dah ni pergi kk. Doktor tak marah?

Kalau tak pergi cek kuning baby boleh ke? Sebab kali ke 3 dah ni pergi kk. Doktor tak marah? #pleasehelp

41 Balas

pergi la awak demi kesihatan anak. saya hari tu bersalin czer sendiri dukung anak pergi check kuning. kk cakap kuning tinggi transfer ke gh pula. balik rumah kemas beg terus pi gh. kena tahan wad. saya check in wad sekali dengan anak. ada hari sampai dua kali pergi kk check kuning anak. pagi pergi, petang kena pergi lagi. ikutkan mental fizikal tak kuat tapi fikir kalau dok rumah kita taktau keadaan anak ok ke makin teruk, lagi risau & bahaya. 2 kali anak kena tahan wad. 1st time masuk 5 hari. 2nd time sehari. bagi saya biar la letih sikit awal ni janji kita pergi check. atleast kita tau tahap kesihatan anak macammana dari tak pergi check. incase apa-apa hal kita boleh ambil tindakan awal dari menyesal kemudian hari. apapun terpulang pada awak la sebab saya pun taktau keadaan awak macammana sebab ketahanan mental & fizikal ibu dalam pantang pun tak sama. diri saya mungkin mampu lalui tapi tak bagi awak. apapun semoga anak awak cepat sembuh. awak pun jaga diri semoga baik-baik saja semuanya ya.