klu umur sda 46 ada lgi kah harapan dapat juriat?

kalau sudah brumur46thn ada kah masih ada harapan untuk hamil?

12 Balas

My friend (malaysia) got first pregnant around 46 mcm tu. And my colleague (mat saleh) when i was in UK got pregnant at 52! InsyaAllah doa byk2. Baby dust for you 😘😘

Boleh check dengan doktor fertiliti..dia akan amek darah utk check kilang telur masih ad berapa yg tinggal. Sepatutnya jika belum menopause mmg ad harapan utk hamil.

Selagi sis ada mengalami haid belum menapouse serta mempunyai rahim in shaa Allah sis masih ada harapan untuk hamil..

Selagi tak menopause boleh je. Cuma makin meningkat umur, makin berisiko kandungan

Sy baru baca news luar negara umur dia 68 dan dia lahirkam baby kembar 😊

Boleh sis.. emak saya pregnantkan adik bongsu saya pada usia 46 tahun ☺️☺️

4y ago

Sm la mak saya lahirkan adik bongsu saya pn ms umo 45 tahun

Adik bongsu sy mak mengandungkanasa umur 46 thn la

Insyaallah sis dgn izin Allah..Byk kn berdoa 😊

Selagi ada rahim In Shaa Allah ada peluang

Adik bongsu sy lahir umur mak 46 juga..