Suami

Kalau suami keluar lewatlewat malam (12.30tghmlm) ibuibu risau tak tanpa beritahu apaapa? Ibuibu buat apa ya ?

26 Balas

Macam suami sy memang jenis melepak rumah kwn bujang dia. Memang tahu dah akan balik 1-2 pagi. Pulak jenis tak ws sangat dgn sy. Sy iyekan je laa. Tapi balik tu sy tanya je ada ke mana semua. Kalau dia jujur, dia bgthu la kan. Sy malas nak tanya banyak. Ikut laa nak buat ape. Orang laki ni gitu je laa perangainya 😅

4y ago

Dah 25 sis 😁

Suami sy klu nk kluar lwt mlm..die bgitau sy...tpi sy dh ckp awl2 blik ngn lwt..tpi ksudhan blik koi 2. 3 pg...lepak umh kwn bujng...kdg sy mrh juga...tpi ibu mertua sy ckp..suami mmng dri bujang lepak ngn kwn die...lg pon suami lepak tk jauh dri umh...selang 3 buah umh...

4y ago

Kalau saya,saya xsuka,sebab kalau dia boleh buat benda macam dia bujang.. Kenapa isteri x boleh? Sedangkan isteri kalau mengaku bujang,xjatuh talak pun.. Lelaki mengaku bujang jatuh talak.. Sepatutnya isteri la boleh buat macam bujang dulu² 🤔

Suami sya jrg kluar mlm,dia kuar siang2 jer..klu dia dah kuar tu,sya selalu wasap tanya..kat mana dah? Dah mkn ke belum? Lama lgi ka nak balik? Kcuali klu time sya syok layan drama kat youtube,sya tak tnya tak wasap😂suami balik baru sya stop..

Suami sy 24/7 dgn sy klo dia cuti.. Selalu ajak sy lepak.... Sy suruh dia kuar lepak dgn member tp dia xmo.. Dia ckp "awak ada je idea suruh sy balik". Hehehe.. Suami ni xyah kongkong.. Cuma kita je kena licik.. Hehehe... 👍

Tak risau tapi tak suka dia kluar lewat mlm pegi rumh orang ingt bujang ke .. Dia lepak jugak tapi depan rumh je kawan2dia yg dtg . Klu kluar pegi rumh kene ada sebab and tak bole kluar balik lmbt smpai pagi buta dah

Haha , saya rilex jaaa . Kadang2 suami lepak sampai tak balik , saya tak cari pn . Saya biar jer . Yg penting jujur setia tu kena adaa . Suami saya p lepak rumah kawan2 bujang . Bila kongkong nnti jadi masalah lain .

4y ago

Bkn fikir bukan-bukan sis, at least kita tahu dia pergi mana. Senang nak contact if brlaku apa². Ni sampai seharian tak balik pun isteri tak carik, naya je kalau suami kena bunuh buang dlm hutan. Siapa yg tau? Isteri nak tahu suami p mana tu bukan mengongkong, tp lebih kpd sayang dan berhati2 utk persediaan kot2 ada apa2 smg contact. Syukur sgt hubby i bukan jenis keluar mlm. Apatah lg melepak, bkn sikap dia lah. Even nk keluar siang pun dia akan maklumkan (selain g kerja). Dia tahu tanggungjwb dia. Dia taknak buat bini dia risau 💕

Merajuk. 😂 Tapi lepas tu tanya dia kenapa buat mcm tu, dan explain kenapa merajuk bagi dia faham. Tapi setakat ni suami xpernah buat mcm tu, keluar p buang smpah pon dia bgtau dulu. Alhamdulillah.

Of course akn risau.. Atleast bgtau mn pegi & dgn sp.. Ape²hal nnt kita tau dgn sp kte nk contact.. Tp for what nak keluar time²yg mcm tu.. Then x inform pd kte? Mmglah blh timbul rsa curiga..

Kalau ada kesempatan amek fon dia buat copy whatsapp...jd kalau dia klua dgn spe dia contact kte tau...tp copy wsp skrg ada notification x brp selamat laa nak buat..tp cuba je la

4y ago

Download sj whatsapp web then scan

Klo bole jgn biase kn suami kluar mlam..suami suke kluar mlm ni dia akn rse dia msih bujang..bhaya tu..tkut de pasang lain je😂😂