Suami

Kalau suami keluar lewatlewat malam (12.30tghmlm) ibuibu risau tak tanpa beritahu apaapa? Ibuibu buat apa ya ?

26 Balas

Saya tanya dia pergi mana. Tp setakat dia pon mls nk keluar😅 even mil pon mrh klo dia nk keluar padahal keluar dpn rumah nk merokok je🤣

Tanya la dia pegi mana. Kalau marah2, lpas ni buat xtahu sudah. Mlas nk melayan. Ingt nk pkir psl dia saje ke💆‍♀️

suami saya lepak kdg sampai 430 pagi. lepak main game. saya call 100 kali sampai balik ruma bru balik. 😂

Tanya la suami pergi mana buat apa dengan siapa. Pening2 sis nampak suami nak kua sis ikot sekali

Saya akan call tanya pergi mana. At least tahu la juga. Apa2 jadi nanti senang

Setakat ini suami tak mcm tu, cuba bertanya lah bincanglah Cara baik

Tentu lah risau Tunggu sampei suami balik Bagi tazkirah sikt

Tukar kunci umah semoga esoknya die insaf

Risau lahh.. call banyak kali sampai dapat

Kol banyak Kali..msg banyak Kali..hehheeh