selsema@ hidung tersumbat

Kalau selsema atau batuk bolehkah mkn ubat..kandungan 16week...#ingintahu

2 Balas

lau pregnant x boleh makan sebarangan ubat kena refer doc 🤭 sy pakai ni je bila ada masalah hidung n sinus sbb time preggy sinus sy mmg makin teruk cepat sensitif www.wasap.my/60129876070/rollon

Selsema/batuk better refer doktor. Ada certain ubat takleh so kena inform pregnant nnt doktor bagi ubat yg sesuai. Kalau setakat demam/sakit kepala biasa nak makan panadol tu boleh je.