nak tanya

kalau selalu sakit sakit pinggang, sakit sakit bawah perut, kerap senggugut ni maksudnya tak lama lagi nak bersalin ke? saya 37weeks+ dan selalu sakit kat punggung & bawah perut..tapi takda tanda nak bersalin lagi dan takde lah sakit perut..cuma perut memang selalu rasa mengeras..tak lama lagi ke saya ni?

2 Balas

In Shaa Allah sis xlame dh tu . smoge d permudh kn la ye

Yep.. X lama dah tu

2y ago

sy bru 31 week 2 days, 3@4 nim pom ad rse mcm tuuuu...normal ke x sis?? ank first, dan brat sy naik mndadak dri 90kg ke 94.5kg