14 MINGGU 2 HARI

Kalau pregnant 14 minggu 2 hari, perut selalu rasa macam keras berketul ada macam something bergerak tu maksudnya pergerakan bayi ke ?#ingintahu #firstmom

2 Balas

terpulang dr baby...ade je 13 mnggu baby da gerak dlm perut sbb tu perut keras je mcm brketul tu...cuma tu laa mommies still x bole rsa gerakkn baby dr luaran sbb otot² baby masi lmbut...kdng mommy bole bezakn ni masuk angin atau baby gerak dlm perut

2y ago

tu la kadang rasa berketul Dalam perut lepastu hilang, kdg tu rasa macam ada sesuatu bergerak. cuma tak pasti sbb kandungan pun baru 14 minggu kan.

Awal sangat nak rasa gerak baby tu

2y ago

Maksudnya bukan lah gerakan baby... anggaplah ia laluan angin 😁