Mummy kurang minum susu

Kalau mummy kurang minum Susu Akan effect penghasilan Susu Kita ke? Sbb anak Saya tak suka Susu frozen so everyday kena supply Susu baru utk dia . I'm a working mom . Consume oats daily utk pekatkan Susu but I'm worried if I can give her enough supply everyday

1 Balas

jaga mood je sis, jgn fkir yg negative, kena sentiasa hppy jgn selalu stress, tu pun mempengaruhi pengeluaran susu .. utk mknn sis boleh consume susu + kurma, mmg baik utk penghasilan susu dan pekatkan susu 🥰