Demam dan cara atasi?

Kalau mummies demam, selalu buat apa ya? Sy first time demam semua perih perut pun ada rasa kram dan mcm bertarik2 urat. Tak pergi klinik lagi ni mau rehat ja dirumah. Pendapat. Btw sy 17w

5 Balas

Better pg klinik sis.. Sy demam time preggy pun pg klinik sbb dr akan bg ubat sesuai utk ibu hamil n takut affect kandungan. Kalau tknak pg klinik just pakai cool fever, banyakkan bedrest n makan ubat demam ye

2y ago

Ok sis tyou. Just x larat mau ke klinik

saya demam sampai mengigil trus g hospital dia drip air , bg ubat , swab test alhamdullilah smua tkde apa, better awak pergi check , sbb musim skrg bahaya lagi lagi yg tengah pregnant

Buat swab test / self test sebelum ke klinik ya. Klu mcm bertarik2 urat boleh jd covid juga, sakit satu badan. Apa pun semoga dipermudahkan. Jgn lengah lengah utk jumpa doktor

demam time hamil better ke klinik

pi klinik