hi mommy selamat malam 🥰 ada satu soalan nak tanya

kalau macam baru setahun czer , okay ke if pregnant lagi ? sebab ni dah masuk 5minggu 🥰 mohon pencerahan yaa . sebab sebelum ni pernah mengandung dan baby meninggal sehari lepas bersalin di waktu usia kandungan 32minggu ☺️

1 Balas

Saya pernah baca orang kata kalau takda masalah dgn czer sebelum ni, rahim okay, jahitan cantik.. in shaa Allah okay je.. sis doa banyak2 ya. in shaa Allah saya doakan semuanya baik2 utk sis..

7mo ago

Hmm dia nak berjaga kot.. kalau marah pun Allah dah bagi rezeki. Mcm marah kt Allah plak 😂. Ckp kt dia cmtuu. Lagipun doc skrg tak mcm doc dulu ckp kt husb. Doc sekarang baik2 je.. in shaa Allah .. Kalau dia taknak doc marah, kena standby duit la checkup swasta 😁😁