Saya 34w skrg,baru start makan ubat, gdm on ubat, nak tanya pengalaman ibu2 yg lepas,

Kalau lepas bersalin nnti, mmg akan sangkut dgn kencing manis terus ke ?

2 Balas

kalo jaga mkn elok2 xsangkut pun. yg pasti nanti awok kena induce week 38. awal sikit jumpa baby. take care sis

3y ago

betul tu. cobaan betul. sy week 35 skrg. gdm on dc je. dgr2 doc nak suruh induce jugak week 38 ni. bersamalah kita mengharunginya 😌

same mcm saya.sya insulin.24 ney msok ward.kandungan cukup 38mggu.

3y ago

aminn..semoga awk pn di permudahkan semua