Ada tak yang macam saya xboleh lapar ?

Kalau lapar terus rasa angin banyak dalam badan.. Lepastu pening² dan mual nak muntah.. Apa makanan yg korang sedia untuk mkan ??

6 Balas

Sama macam saya..lepastu kerap sgt makan tp bila makan,sikit je dah kenyang tp kena kerap makan..saya beli snack macam apricot,kismis,kurma ajwa,biskut oat,roti rm1 macam tu letak tepi katil,dlm kereta & tmpat kerja..lapar je makan..buat alas perut sementara nak makan berat tu..so far ok sikit..makan gula-gula je pun kadang hilang janji kena makan and mengunyah haha 😂😂

Saya rebus telur pastu hancurkan letak mayo sikit, planta sikit. Mcm roti sandwich tu. Lepas tu simpan dalam peti telur tu. Kalau lapar je amik roti letak telur tu😂 kenyang pun kenyang

Saya mcmtu. Kalau x makan mula loya, angin, pening, lesu. Dah dapat makan terus segar. Risau bab nak minum air gula nnt mcm mana la nak puasa 12jam tu.....

1y ago

kannn . sama laa aduhaii .. dh laa selalu lapar . ni nak kena puasa plk utk mnum air gula 🙂

sama la mcm sy.. 3 4 jam skli mesti nak nasi..laparnya mmg xtahan.. lagi2 tgh menyusu ank 1thn jgk.. skrg sy 10w

Siapkan buah2 dlm peti. Nnti boleh snacking buah je sikit2, bahaya juga kalau tk kawal takut gdm & pnyakit lain

Samalaa kita, sy kalau paling malas pagi2 tu terus buat susu kambing jenama calla tu… at least lapik perut