Rasa bergerak

Kalau kita rasa perut macam kena sentuh sampai perut kita gerak tu baby ke yang kicking or otot/ abdomen perut yang gerak? Sebab biasa rasa bahagia perut bawah/ perut bahagian kiri je. Sorry tak tau sangat sebab selamani tak rasa pun ni masuk 22weeks baru rasa macamni. #seriusnanya #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

5 Balas

Baby la tu.. saya 17w dah rasa geli2 dah. Pastu start 20w rasa and nmpak dari luar perut gerakan tu. Skrng ni masuk 22w kadang beralun dibuatnya perut kalau dia active.

1y ago

Oh faham, dulu tak rasa geli geli pun maybe saya tak perasan, ni rasa rasa dah cam kuat dah 😆😆 Thankyou awak

yelah tu... sy dlu pun 22w baru rasa bby gerak.

1y ago

Sama la sis, saya sebelum sebelum ni tak pandai nak rasa

ye baby gerak 😊

baby gerak tu

best kan rasa tu;)

1y ago

Besttt rasa happy even kadang mcm terkejut tetiba je perut gerak 😂