hi mommy, saya nk tanya

kalau kita mengandung 26 minggu, tpi keluar coklat bukan darah. cmne ye? sbb saya dah pergi klinik check baby okay smua. saya risau

2 Balas

Any discharge coklat/ merah/ pink mesti jumpa dr secepat mungkin. Ancaman keguguran. Its not normal.

doc kata apa?

1y ago

pergi hospital terus. biar doc pantau. sebab 26weeks tiba tiba spotting coklat tu tak normal. kalau kena warded awak ikut je untuk kebaikan your baby. bfr spotting tu ada bersama ke? or terhentak? or angkat berat? ke tiba tiba jadi?