lendir dan darah 39week

kalau keluar lendir n darah cmni agak2 jalan dah buka ke?? coz masa cek ahad lepas masih xbuka lagi...now 39week..tp xrasa sakit..anak no 3

lendir dan darah 39week
25 Balas

Sama Ada ini tanda atau kesan kena seluk..kalau sis ragu2 pergi hospital..

4y ago

Semoga dipermudahkan segala urusan

Sy pla 38 weeks 5dy .. Da lendir n drh tp doc cek blm ada bukaan

4y ago

Maksudny awak nak beranak dah. Buat squat. Atau jalan itik untuk cepatkan bukaan.

Baik gi hospital sis cam sy aritu kluar lendir bukaan dh 4..

4y ago

Mau tnya mom,lendir yg mcmna tu ? Bnyk ka? Ada rasa sakit2 ka? Sbb sy 38week suda.. trus ada lendir2 tp x bnyk,sikit ja.. tp sakit pandai dtg.. anak ke2..

Pakai pad je..kalau air ketuban pecah pergi hospital terus

4y ago

Dah bersalin ke?

Dah nak bersalin sangat dah tu sis. Cepat2 gi hospital.

4y ago

Buat squat. Atau jalan itik. Untuk nipiskan pintu rahim supaya bukaan cepat.

Dh dekat nk bersalin..tanda2 dh Ni..better g hosp

pergi hospital..tkot jalan dah buka

gi hospital lg baik..lbh yakin

dah nak kluar baby tu mom...

baik g hospital check trus

4y ago

dah cek baru buka 1cm ade petua cptkn bukaan