Ultrasound

Kalau kandungan low risk, tak ada masalah kesihatan. Berapa kali scan kt klinik? #firstbaby

2 Balas

klau umur 21 keatas mmg xde prob buka buku , mase 20w & mase dyedate if xvrsalin itupun klau mse oregnant xde mslah berat turun ,berat xnaik ,berat naik mndadak , tinggi rahim ukuran xselari etc .. klau ade prob mse pregnant akn scan lg sbb nay mase oregnant kite xblh jangka masalah nk dtg https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟

So far saya 31 weeks baru 2 kali scan di kk. Masa first trimester dan masa 28 weeks.