Hai nak tanya, saya cek clear blue pregnant 3+ . Maksudnya berapa minggu dah ye?

Kalau ikut last period, 29/9. Tapi period saya xteratur pon sbnrnya. Jadi confuse sikit sebab xtahu berapa week sbnrnya. Sbb mmg plan nak scan baby masa week 8. Tapi skrg jadi confuse skrg week berapa.. #ingintahu #firstbaby

Hai nak tanya, saya cek clear blue pregnant 3+ . Maksudnya berapa minggu dah ye?
2 Balas

Biasanya dah 4-5w ke atas rasanya kalau ikutkan dlm kertas clear blue tuu. Nnti tggu dlm seminggu dua ni pegi scan ye

2y ago

🥰🥰

5mggu ke atas

2y ago

oh yeke. kiranya saya cek ni 2 minggu lalu. mungkin skrg dah 7 ke 8 minggu lah kot kan.