mamom booster milk

kalau ibu yg habis air susu tp nak amalkan mamom ni boleh ke ? dlm 3 bulan mcm tu tkmenyusukan bby sbab air susu sikit . skarang ni air susu dah tk keluar lg kalau nak cuba mamom punya ni boleh ke ?

2 Balas

Kalau dah stop lama menyusu sampai susu dah takde kena buat relaktasi x silap sy ada baca. Milk booster dekat pasaran tak membantu pun sis. Sy susu sikit dari 1oz pam dua2 belah skrg dah makin banyak. Jaga pemakanan je & kerapkan keluar susu. Jaga demand supply

xperlu. kena jaga balik demand and supply. boleh crik lactation counselor bertauliah. xperlu ubat2 sebagainya.