Bacaan HB..

Kalau HB 11.7 tu kira x ok ke?? Sbb nurse cakap x ok.

17 Balas

mcm sy 11.7 atas tong..tp kene bjge2 la…truskan mkn ubt..tp sy jarang mkn ubt,Hb oke naik 12

nurse sy pulak, hb sy dh 11 dia dh mcm² ckap. sbb bfore nie hb sy 12,13 mcm tu.

Ok tu 11hb sy 9.2 hb 😫😫😫 klau turun 8 hb kena Masok wad 😭

Awk da bape mggu?? Ok lagi tp di paras bahaya gak tu.. Xley bawah 11

1y ago

Teruskan makan iron.. Jgn tggl.. Ni pesanan tuk sy gak.. Kita lebih kurg.. Sy 29 mggu.. Masa 28 tu hb da jadi 12.2...masa tu dok on of iron.. Pas tau 12.2..trossss keep makan.. X tggl dah sy.. Isau😂

11 okay tu awk huhu bawah 11 yg tak ok kne jaga2 huuhu

sy pun 28weeks, last check hb 11.7. nurse ckp ok je..

11 tu ok lagi... kenapa dia cakap tak ok pulak pening

1y ago

Yeee tahu xpe.. sy pening dgn nurse ni. Semua x kena 😫