hb

hye mommy2 nak tnya klu hb kta ok mmg next cekup kta nurse x kn cek dh ka hb kta?..maap bertanya sebab first pregnant

5 Balas

setiap kali ada appoiment mesti kena check hb.. melainkn hb awak cantik normal atas 11.. maybe nurse akan skip sekali.. or nurse tu malas.. hahahhaha sy prnh nurse x buat hb, then dia kena sound dgn dktr.. alasan nurse tu katanya alat test darah tu hbs stock, so dia rasa remeh utk amik darah yg byk tu.. dktr sound if rasa remeh jgn jd nurse.. ddk rumah je.. hahahahhahaha

Hahaha nurse u malas lah tu...sbnrnye hb mmg kena check setiap kali ada appoiment.. Even sy punya hb selalu atas dr 13 pon nurse tu akan check jgk...tak pernah skip check hb...

5y ago

Walau mcm mana pon nurse tetap kena amik hb kite, walau bagaimana cantik sekali pon result hb kite sblm tuuuu... Kena ingt tu...bacaan hb yg cntik tak semestinya cantik sampai kite bersalin...

owh yaka sbb hb sy msa mula2 buat buku 12.2..lpas tu tdi sy pergi utk next cekup dy x ambk pn bacaan hb..plik jgk laa..

Setiap kali checkup mmg dia akn cek.. walaupn result hb kita cntik

5y ago

tula sbb sy bru ja pegi siang tdi..nurse x cek pn sy pnya hb

nurse akn check bp 1bln sekali if bp cantik

5y ago

typo sis😅 HB*