sekedar bertanya

kalau hanya dengan sekali berhubungan badan boleh mengandung tak??

10 Balas

Sis try download my calendar.. Boleh track bila masa subur. Saya dgn suami pn tak kerap bersama. Skrg saya pregnant dah ☺

boleh saya hanya sekali je buat trus nandung pastikan waktu subur la ye..skang 36weeks dah.

kalo allah izinkan menjadi. Tp kalo nak pregnant,kna kerap la bsama

Tgok waktu subur awak..klu kena waktu tue peluang nk peknen tinggi

Boleh, as long tau masa subur jer. Sy dah 4 bulan skrg. 🤗

Possibility is high if it happens on/ or around ovulation

Kalau kena waktu ovoluate awk boleh je mengandung..

Yeahh when you're fertile, it can happen

Possible je kalau kena dgn wktu subur

5y ago

Ok tq deat

Boleh jer kalau subur terlajak