Garis 1merah 1 putih

Pagi tadi saya tes hasil nya 1 garis merah&1 garis putih....hasil nya kira² apa ya bunda???

7 Balas

Berapa minit line nya muncul? Sepatutnya dua2 line perlu merah atau pink, kalau putih tu hanya evap line. Nanti cuba lagi selepas beberapa hari.

2y ago

iya..baik

Ikut pengalaman saya, testpack nya gak valid. Harus beli yg baru. Sebaiknya cuba jenama yang lain.

2y ago

saya sudah 2x cek jenama lain 1 jenama negatif lepas 4 hari cek lain jenama hasil 1 garis merah 1garis putih

Negative. Kalau satu merah dan satu lg pink baru positive.

2y ago

4 hari lepas saya cek garis 1 merah je... tadi kok ada 2 warna?.

tolong pendapat nya dong bunda...sudah galau ni

coba test lg ntar. ada beli aja testpek baru

2y ago

eyaaaa biasanya tespek ngak bagus. coba clearblue

bantu jawab dong

2y ago

bunda sama juga macam saya

tak valid

2y ago

ya