Gugur dan pregnant semula

Kalau dah pernah gugur sebelum ni then pregnant balik kene cepat2 pergi jumpa doctor untuk ambik progestrone level ke? 🙏🏻🙏🏻 risauu sgt..sekarang nak masuk 5 minggu

3 Balas

sy pun 2 Kali gugur tahun lepas.. alhamdulillah pregnant semula nak masuk 5 minggu..semoga kandungan kita Kali ni kuat membesar dgn sihat sehingga melahirkan ..aamin

saya pernah gugur skli tahun lps.. masa tu baru 4w..dlm bln 9 ... rupanya kena chemical pregnancy... alhamdulillah.. thn ni bleh pregnant lg☺☺☺

yup..