Mohon pencerahan

Kalau dah buat test upt, and result pregnant 2-3 weeks. Dia usia kandungan awal macamni, boleh ke bersama dgn suami dan suami lepas dalam? Ada apa2 effect ke? Maaf soalan sensitive, tapi saya nak pencerahan. #seriusnanya #firstbaby #firstmom

26 Balas

Untuk permulaan pregnancy, boleh bersama. Cuma jangan terlampau hardcore sangat.. Lepas dalam tak ada masalah pun. Nanti dah nak dekat beranak. Kerapkan bersama, senang jalan untuk baby keluar nanti. ❤️