Perlu makan ubat yg kk bagi ke?

Kalau dah beli iberet, ubat2 yg kk bagi sebelum ni kena makan juga ke? Ubat yg kk bagi saya adalah ferrous fummarate, vit b, folic acid jenis loose.

3 Balas

kene bagitau nurse , ubat dia akan bagi ikut paras hb , tanya nurse klau amik iberet okay tak , klau nurse kata okay so tak payah amik ubat lain , amik iberet je

5mo ago

Ohhh baikk fahamm. Appointment saya 20/5 ni, jadinya sekarang saya perlu consume salah satu ke atau kesemua terus?