Ferrous Fumarate 200mg

Nak tanya .. Start pregy saya makan ubat ni dr kk , perut saya sakit bukan segugut ..sakit lain macam.. Normal ke sakit perut bhgian bawah kalau makan ubat ni ?? Bila saya tak makan ubat tu sakit perut saya hilang dengan sendiri .. Saya hanya makan vit c , folic acid , vit b complex ini pun dari kk ... #7w

1 Balas

Saya makan Ferrous ni tapi tak ada sakit perut. Mungkin ubat tu tak sesuai untuk awak. Kena habaq kat doc untuk cadang tukar yang lain.

5y ago

Tq awak