Buku pink dan checkup

Kalau bukak buku pink di kk negeri perak misalnya, kemudian untuk followup seterusnye pergi di kk tempat lain. Boleh ke?

2 Balas

macam saya, buka buku kat shah alam . sebab nak beranak di kampung suami, saya inform kk shah alam yang saya nak bersalin di kota bharu. masa 36w, saya gerak balik kota bharu. tumpang check up di kk berhampiran sampailah bersalin. better sis tanya misi yang handle sis 🤗

1y ago

hai... nk tanya.. sy pregnant kali pertama gugur. buku pink tu Kene bawak gi hospital juga ke. ke Kene buat buku pink yg baru.. sorg ank satu buku pink ke...sbb sy pregnant lagi kali kedua.. smoga Kali kedua ni baik2 saja . amin3..🥹🥹🥹

Boleh je sis xde masalah yg penting kita inform dulu supaya mereka xtertunggu² kita