bukaan 1cm

kalau bukaan 1cm anak ketiga brp lama ya bertambah bukaan?

6 Balas

sy first mom, haritu warded sempat je borak2 dgn yg dh ada pengalaman bersalin 3 4kli ni, kebanyakkan dorg ckp, bukaan lambat tu klau pertama kli bersalin je .. klau dh 2 3 kli bersalin, insyaAllah bukaan tu xlama .. cuma xpasti brp lama, mcm sy first time, 3hari gak nk tggu bukaan, ada sorg mak Tu, semalam warded, sy bgn tidur esok tu dh kena tolak lr dah, smpt borak dgn dia anak no 4 katanya

3w ago

baru je check td dia cakap takda bukaan la plk 🫠

sy ank nom 3 skrg minggu lps warded 2 hri 36w bukaan 2cm Rini masuk 37w x beranak agy😂lmbt plk bukaan ank nom 3 ni😅bila nk keluar x tau lg

2w ago

ya samalah hahahah . sy pun anak ketiga blm lg beranak2 38week sdh🤭

aku x berapa lama jga sakit pas anak ketiga,, 2 jam dapat rasa contracion tuu keluar la anak ketiga

sy 2 minggu dah dok 1cm tu je lah 😅

2w ago

Awak ada bukaan 1cm tu ada contraction tak?