1cm

bukaan bru 1cm .. nk kna tggu berapa lama ye? bagi tips sikit untuk cepat bukaan

17 Balas

1cm..klu x berjalan x byk xcersize nty dia akan tertutup blik.. Byk kan berjalan.. Pusing2 shopping mall ke.. Huhuu.. Sambil cuci2 mata😁..turun naik tangga pon boleh...penting skli zikir dan doa di permudahkan...insyaallah.

Banyakkan berjalan sambil baca doa nabi yunus..saya hrtu magrib baru 2 cm..start pada tu x henti pusing2 dalam wad..pkl 10 dah pecah air ketuban

saya hari tu mandi lama dan kerap. air shower tu sy bg kena perut je.. lama2.. selain tu sy ketuk ketampi dan cangkung lama2.

Saya masa nk bersalin nurse bio je saya atas katil .. tkleh bgun taktau lh knpe

Sama sy pon bukaan 1cm jg nie..blk rmh dlu.kalau rasa makin kerap cntrction bru nk g hsptl..😥

Banyak kan berjalan dan buat jalan itik sis. Semoga dipermudahkan urusan semua nnti.. ☺️

Sy dulu smggu 1cm..😅 lpastu trun tnda. G hospital 2cm. Esoknya tghri brslin..

Banyakkan istighfar kalau mommy muslimah. Banyakkan zikir ya fattah. 🤗

Sy minum air milo+majerin...x sampai sejam dri 2cm terus 10cm...alhamdulillah

5y ago

Wc sis😊

Baca doa nabi yunus...byk kan bejln