Ujian upt lebih awal

Kalau buat upt lebih awal andai kata hamil 2 3 minggu dah boleh tau ke??ke kena tunggu lebih lama untuk tau ?dah seminggu rasa mual..tp x muntah pun

11 Balas

2 3minggu cek upt ? Masih awal tu memang result akan -ve tu ...kalau nak tahu pregnant atau x tggu je la smpai 1bulan/1bulan lebih x period baru kau cek upt ..aku pun sllu mcm tu tggu sebulan atau lebih bru cek upt trus dapat result +ve upt ..

4y ago

Terima kasih ..kalau macam tu bulan depan jela baru cek balik..frush jugak la bila cek x nampak double line..tp mual smkin menjadi jadi ..period memang xmenentu ..tu yg susah nak duga

Better tunggu bila dah delay period. Sbb simptom nk period dgn peknen tu lebih² kurang je.

Sy check smnggu sblom period , alhamdulillah positive but the line agak kabur 🥰

4y ago

Sama²

kalau sis mmg track masa subur, 4 hari sebelum period dh boleh cek...

Kalau dua tiga minggu awal tu, baru nak subur hehehe

Nk ag best cek bila once period lambat hehe

better check upt lps delay period..

Slalu buat lps delay period

tggu missed period seminggu

bila last period sis

4y ago

dh check upt ke?