nak tanye boleh

kalau bersalin czer.. nak amek perancang apa yg ok?

2 Balas

saya ambil pil..bulan pertama sya ambik dgn kk pil perancang desolon. bagi sya sya rsa mcm badan naik. so sya tukr ke yasmin. stakat ni okay je saya rasa. bab bersama dgn suami, saya msih x bersama dgn suami even sya dah ambik pil Perancang sbb sya nak hormone saya stabil dlu n serasi dgn ubat pil. suami sya pon okay, siap cdang dia akan ambik protection juga kalau nak bersama.. apa apa pon yg penting kerjasama suami isteri itu yang penting.. jangn hrpkan si isteri shaja suami lepas tangan.. lpaskan nafsu sndri je.. masalah mcm tu .jdi sis boleh bncang dgn suami dlu mcm mna mcm mna..

mcm sy merancng sndri...tp make sure husben bg kerjasama ..tp pape pun kena diskus dgn husben dlu..jika dia blh bkjesama blh je merancng sndri .mcm ubt perancng kluarga ni depends pd body sbnrnya..ada yg sesuai penerimaan nya..ada yg tak..mcm sy sbb pil perancng kluarga tak sesuai dgn bdn sy..jd sy memilih tuk merancng sndri.mg dpmudahkan segalanya amiin

12mo ago

tk sesuai tu jd mcm mna sis. sy igt nk ambil pil