29 Weeks

Kalau bby kurang dr 10kali gerakan.. Lambat sgt nak begerak.. Jam dah nak 9pm tp bby baru 7kali bgerak.. Pelu ke hospital sgera ke? Bingung ? sbb hari hari dlm jam 8 baru complete 10kali..

2 Balas

Saya pernah admit wad sebab sampai jam 9 malam tendangan anak cuma 5-6 kali je. Esok doktor check, takde masalah dah boleh balik. Selang beberapa hari kemudian, datang lagi hospital sebab tak cukup tendangan, nurse kata kalau selepas pukul 12 tu tak cukup baru datang. Saya pun konfius. 😅

Emmm.. Try refer doc dulu sis, tgok keadaan bby cmne.. Sbb lain org, lain keadaan nye..