Confem ke tak ni???

Kalau baru 4minggu 5hari nampak tak kalau scan ???

Confem ke tak ni???
2 Balas

masih kecil sis. sis scan masa dh 8 mgu atau 10 minggu nanti.. mcm sy aritu ikutkan 4 mgu scan. tp ksong je. lepas 8 mgu sy scan lagi.. dkt scan usia kndungan 6 mgu. skrang dh 15 minggu❤️ sis jgn skip folid asid tau😁

3y ago

normal sis... setiap org lain sis 🤗 mcm my lil sis, usia kandungan dia sbulan lebih dr sy.. dia ada masalah period sbb dia masih mnyusukan anak sulung dia.. dia dpt tau dia prengnant pun dh 8 mgu.. x de tanda.. saya start mual bila masuk 6 mgu ke atas.. skrang dh masuk trimester ke 2 dh xde mual lagi.. perut pun nmpak mcm buncit skit je🤣 kdg2 x rasa mcm pregnant pun.. 😅

8weeks ke atas scan comfirmed pregnant then buat buku.. waktu nak pergi scan. minum air banyak skit then tahan kencing 😁