Masalah sembelit

Kalau baby 6 bulan lebih sembelit,,ape petua untuk elak sembelit,,tiap kali meneran mesti dia menangis

2 Balas

Bg buah yg bagus utk penghadaman. Stop bg anak makan yg keras2 mcm kentang. Kalau boleh makanan baby blend bebetul hancur cair & evo jgn lupa. Sis bf ke fm?

fully bf,sebelum ni dio ok jer,,lepas bg MKN pisang,,dio mcm susah nk membuang

4w ago

Mungkin pisang xsesuai utk dia sis..try bg betik selalu ok je utk baby sembelit