Minyak Urut

Kalau awal pregnancy ni nak guna minyak apa je ye untuk perut krem dan kembung ? lemah rasanya kalau perut sentiasa buat hal . ada tak sis sis yang bole recommend minyak apa yang bole guna dan selamat

1 Balas

saya guna yuyi. boleh ke ? sebab kalau minyak kapak memang tak boleh

1mo ago

baru baru ni saya guna minyak tropika coconut untuk pregnant mom . saya baru buat research . selamat untuk mommies . saya cari kat tiktok