Guna kerusi urut

Hi mommies semua, boleh tak kalau wktu preggy 5 bulan guna kerusi urut eletrik tu? N kalau dh terguna macamana ye? Selamat Hari Raya semua. Tq

2 Balas

hi mommy. boleh berurut tp biarlah yang mmg untuk ibu hamil. kalau hat kerusi urut tu sy tk berani ckp lebih pasal sy tk pernah cuba pulak 😅 tapi pendapat sy tak perlu la guna kerusi urut tu ye. kita risau terganggu atau bgi side effect pd kandungan. selamat hari raya mommy ❤

2y ago

sama sama. yg penting jaga diri mommy dan baby baik baik okay ❤

Sy takut guna kalau yg urut sekali bahagian belakang & belakang pinggang.

2y ago

haritu bila sampai dekat pinggang tu saya angkat bag xkena. hehehe. takut jugak