vaksin bayi

kalau anak sebelum ni cucuk vaksin dekat swasta pastu nk tukar ke cucuk di gov nurse marah x

5 Balas

Tak pun. nanti dia gabungkan buku baby yg swasta tu dgn kkm punya kalau nk teruskan dgn kk. Mcm saya dia bg kertas sehelai je dulu stapler dlm buku baby swasta sbb saya belum decide nk cucuk kk ke tak

Tak. Kenapa nak marah pula? 😅Nanti call atau walk in KKIA untuk dapatkan tarikh temujanji.

tak la.. semata tukar dr swasta ke kk tkde hal

tak