Spotting

Kalau anak Pertama Spotting brpa kali keluar ya.. sbb sya ada baca, kalau anak pertama mmg ada spotting kluar bebrpa kali,sbb baru nak lekat sgt.. Betul ker? Risau jgk... sbb sblm ne Dua hari yg lepas dah kluar scan g swasta Doc ckp sbb dia nak melekat tu kluar, tpi knpa hari ni ada jgk.? ker sbb dia nak membesar tu spotting kluar.. tpy x byk

2 Balas

Saya anak pertama,kedua,keempat x de..anak ke 3 je spotting tu pun sehari je..ingatkan period..keesokkannya x de pun..last2 chek pergnant hu..hu..