Mintak pendapat

Kalau ada masalah berbau di bahagian sulit wanita tu ada x cara nk hilangkan... Nak guna produk2 risau sbb tngah preggy.. Mintak tolong kawan2 yg baik hati... Komen yg murni2 saja thanks 😘

2 Balas

ada makanan yg boleh buatkan miss v sng berbau. cuba kurangkan makanan2 tu. yogurt kosong boleh seimbangkan bakteria baik. bakteria x baik punca lain miss v bbau jgk

Pergi klinik, bgtau dktr. Nanti ada ubat khas.

2y ago

Okey2.. Nanti appointment nk jumpa misi saya bgitau terima kasih