Pedih ulu hati dan muntah

Hai mommies. Nak tanya. Kalau pedih ulu hati waktu baring dan rasa sampai ke kerongkong, pastu rasa mcm darah mengalir ke kepala dan ada muntah tu patut dirisaukan ke atau gastrik biasa je. Mintak tolong ada yg jawabkan sbb saya 1st-time preggy, taktau apa² 😭 skrang dah 36weeks

1 Balas

Saya 2 minggu macamni. Perut masuk angin. Kadang loya, muntah beberapa kali, kalo baring lama rasa mual. Jumpa doc, doc bg ubat gastrik, jaga makan, jangan berlapar. Alhamdulillah, sekarang dah ok.