Breast pump

Mummy2. Nak mintak tolong suggest brrast pump yg okay dan harga mampu milik..ada sape2 yang tahu tak. Thanks

2 Balas

tgk cmne sis suka suction cmne.. mcm sy sewa dulu..sy ada medela(org hadiah),suction nya agk kuat tp best.. sy sewa cimilre/spectra suction lembut sy kurang minat..sy sewa autumz serene/lacte omnia best suction kuat tp corong agk pendek jd sakit sikit..sy beli lacte amy 1st version sbb nak yg mudah/murah(rm200)/ringan,suction kena dgn sy..time tu sy cari pum ke2 sbb epmom n rasa medela agak leceh n bulky nak handle..penah pinjam yg kwn jenis yg bwh 100,corong pendek suction kuat xsesuai dgn sy...

2y ago

macam mana nak sewa?

2y ago

sakit tak suction dia?