Sudah 3bulan tak period..

Kalau ada keluar spotting waktu bila yg sesuai untuk buat test upt?

5 Balas

Kalau nk confident guna clearblue digital, terus dpt result pregnant or tak. Kawan baik saya lebih 3 bulan tak period tp tak pregnant. Rupanya ada masalah hormon. Skrg pun sama kadang2 3 4 bulan sekali baru haid. Taktahu nk ikhtiar mcm mana. Tp saya sentiasa doakan dia cepat pregnant. Mohon yg lain baca komen ni doakan juga ya

9mo ago

baik..doakan sy juga untuk hamil ya,risau juga Klau ada penyakit lain..

buat test upt sejurus bangun awal pagi. air kencing belum campur apa pun. boleh dah tu sis test. sy 2 minggu lewat period pun sy dah buat upt.

9mo ago

baik, doakan saya hamil ya 🥰

buat upt test guna clearblue, senang terus dapat result yang tepat. if not pregnant that means ada problem dengan hormon 😊

9mo ago

tulaa,doakan sy hamil ya 🥰

Klu da 3bulan boleh da tu cek upt.. cek awal pg mcm biasa

9mo ago

okay insyaallah nnti sy buat yg awal pagi

try upt clearblue