Kalau ada gbs

Kalau ada gbs boleh bersama dengan suami ke? #firstmom #bantusharing #pleasehelp #ingintahu

8 Balas

boleh je bersama, kalau mcm saya suami ada bagitahu zakarnya gatal lepas bersama. Then saya tanya Dr , Dr cakap itu normal cuma kalau teruk sangat kena refer ..

boleh je wak.. gbs boleh berjangkit dgn bayi dlm kandungn .. bukan suami 😂

1y ago

sy betulkan yea. GBS takkan berjangkit dgn bayi dlm kandungan. selagi air ketuban kita tak pecah. selagi tu baby selamat dlm rahim kita

seeloknya cure dulu gbs tu...takut akan bertambah worse...

1y ago

GBS tak kan hilang awak. cumanya akan berkurang sahaja. sekiranya awak pregnant utk next doctor akan tetap declare awak gbs carrier

Boleh. Takkan effect kesihatan suami

bley.. x bjangkit pun

boleh. xde mslh

boleh

Boleh